Dakgoot vervangen, voorkom lekkage!

Dakgoten op tijd vervangen, voorkomt schade

Bij matige regenval merk je op dat de dakgoten overlopen. Er blijft water op het dak of daken staan en het hemelwater wordt niet meer juist afgevoerd. Dit zijn omstandigheden die veel voorkomen. Wanneer het schoonmaken van de dakgoten niet meer afdoende is, omdat daar slijtage is opgetreden, is het verstandig om na te gaan denken over nieuwe dakgoten. Wanneer de dakgoot regelmatig overloopt kan dit lijden tot doorslag in de wanden van je woning. Daarom is het belangrijk om op tijd de dakgoten te vervangen.

Hoe gaat het dakgoten vervangen in zijn werk?

Wij kijken specifiek wat de wensen zijn van de klant, dakgoten, regenpijpen enz. Daarnaast bekijken we of het nodig is om enkele delen te vervangen, of dat het noodzakelijk is om de complete woning te voorzien van nieuwe dakgoten en eventuele boeidelen. De oude dakgoot zal door ons worden verwijderd, net als eventuele verrotte delen daklijst. Na verwijdering van al de oude dakgoten, daklijsten en regenpijpen zal er over worden gegaan op de montage van de nieuwe onderdelen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf, een offerte op maat te ontvangen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Dakgoten vervangen - Kaptein Bouw

Dakgoten en boeidelen vervangen

Recent hebben wij een woning in Tollebeek mogen voorzien van nieuwe dakgoten en boeidelen. Door de boeidelen mee te nemen in de renovatie, krijgt de woning weer een schone en frisse uitstraling.

Wil je de dakgoot vervangen en ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Klik hier & Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakgoot vervangen - Kaptein Bouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *