Nieuwbouw Biddinghuizen

Nieuwbouw Biddinghuizen

Kaptein Bouw heeft vele jaren ervaring in het realiseren van nieuwbouw projecten. In samenwerking met projectontwikkelaars zorgen we voor een complete afwikkeling van nieuwbouw woningen. Vanaf medio Februari ’15 zullen wij samen met Oost & van Tilburg Ontwikkeling starten met nieuwbouw Biddinghuizen.

Dit project omvat 12 zeer complete starterswoningen op een schitterende locatie. Deze nieuwbouw Biddinghuizen wordt gerealiseerd in de wijk Graafschap in Biddinghuizen. De twaalf woningen worden voorzien van o.a. een luxe badkamer, 2 hangtoiletten, houten binnendeurkozijnen, rvs deurbeslag, vloerverwarming, buitenberging, triple beglazing enz.

Nieuwbouw Biddinghuizen Project De Graafschap

Nieuwbouwwijk de Graafschap ligt aan de zuidoostkant van Biddinghuizen en wordt ruim opgezet. Het dorpse karakter van Biddinghuizen zal duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn in deze wijk. De naam de Graafschap is een verwijzing naar familie de graaf die de landerijen pachtte, waarop de nieuwe wijk verrijst.

De eerste paal is geslagen

De eerste bewoners en de wethouder van de gemeente dronten heeft de eerste paal geslagen voor het nieuwbouwproject De Graafschap.
Het was een mooie dag om de eerste paal te slaan. Een zonnig begin van een schitterend project die wij ten uitvoer mogen brengen.

Starterswoningen Biddinghuizen

Starterswoningen Biddinghuizen

Comments are closed.