Dakgoten | Wilt u uw Dakgoten vervangen?

Kaptein Bouw Urk

Onderhoud aan uw woning, dakgoten vervangen

Jaarlijks zijn er terugkerende onderhoudswerkzaamheden die moeten gebeuren aan u woning. Zoals de 5 jaarlijkse verfbeurt aan uw woning zijn er nog talloze onderhoudswerkzaamheden in en om uw woning, om deze in optimale staat van onderhoud te houden. Niet te vergeten zijn er de dakgoten. Deze worden veelal rond de herfst periode flink op de proef gesteld. Veel bladverlies van bomen maar ook weersomstandigheden en ouderdom kunnen voor verval van u dakgoten zorgen. Dakgoten kan u laten opknappen. Wanneer ze ernstig in verval zijn zullen de dakgoten vervangen moeten worden.

Dakgoten vervangen

Er zijn een aantal grote voordelen van het vervangen van uw dakgoten. U heeft de keuze hoe het eruit gaat zien, helemaal in de stijl passend bij uw woning. En je weet zeker dat het voor komende jaren goed is. U kunt eventueel uw goot verbreden wanneer er plaatsen zijn waar de doorgang nu te nauw bleek. Dakgoten vervangen kan in verschillende materialen. Zo zijn er PVC dakgoten, Zinken dakgoten, koperen dakgoten en EPDM dakgoten. Ieder materiaal met zijn eigen specifieke uitstraling.

Recent hebben wij de dakgoten vervangen aan de Rotholm te Urk. Vier woningen in rij, waarvan we de zinken dakgoten hebben vervangen voor klassieke kunststof dakgoten. Een mooi strakke dakgoot is het resultaat.

Heeft u vragen over de kosten of mogelijkheden van dakgoten vervangen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kaptein Bouw Urk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *