Overname Kaptein Bouw

Roelofs en Haase heeft Bouw- en Klussenbureau Kaptein uit Urk overgenomen

Na een aantal moeilijke jaren voor Bouw- en Klussenbureau Kaptein heeft Roelofs en Haase Kaptein Bouw overgenomen. In samenwerking met de broers Cees en Albert Kaptein gaat Roelofs & Haase het bedrijf, dat in 1996 door hen en hun vader werd opgericht, verder voortzetten.

Hiermee wil Roelofs en Haase haar positie op Urk en in de omgeving versterken. Kaptein Bouw heeft woningbouwprojecten in Biddinghuizen, Vollenhove en Kraggenburg. Het bedrijf heeft al meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van woningbouw. Kwaliteit, vakmanschap en het gebruik van mooie materialen staat hoog in het vaandel.

Roelofs & Haase is een familiebedrijf uit Rijssen dat werkt onder de namen Roelofs & Haase, Bouwbedrijf Bossenbroek, Reusken Bouw en Timmer & Schuur. Bij het bedrijf werken ongeveer 25 mensen. Het bedrijf bestaat intussen al bijna 100 jaar en is actief op het gebied van het ontwikkelen en bouwen van zowel grote als kleinere projecten. Gezamenlijk heeft het bedrijf ruime ervaring in alle facetten van de bouw. De kracht van Roelofs & Haase is dat ze de verschillende disciplines door middel van verschillende werkmaatschappijen optimaal weten te benutten.

Comments are closed.