Een Serre Plaatsen

serre plaatsen
Een serre plaatsen is een mooie oplossing, wanneer u op korte termijn een grotere woonkamer, keuken of speelruimte voor de kinder wilt. Een serre als aanbouw is snel te realiseren en zo heeft u binnen enkele dagen meer woonruimte.

We kunnen serres in verschillende soorten en maten leveren. Graag gaan we met u in gesprek om uw persoonlijke wensen en voorkeuren te bespreken, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Het mooiste is een serre die precies past bij de uitstraling van de woning. Er zijn een aantal stappen die genomen dienen te worden om een goede keuze te kunnen maken.

Wat voor Materiaal gebruik u?

Serres kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Veel voorkomende materialen bij een serre zijn aluminium, kunststof en hout. Houten serres hebben meer karakter dan een kunststof of aluminium serre. Deze laatste twee zijn echter wel een stuk onderhoudsvriendelijker en duurzamer.

Is er voor een serre een vergunning nodig?

In enkele gevallen is er voor de aanbouw van een serre een omgevingsvergunning vereist. Wanneer de serre tot 2,5 meter uit de achtergevel komt, is deze in de meeste gemeenten vergunningvrij. Controleer op www.omgevingsloket.nl of dit ook in uw gemeente het geval is.

Een Serre laten plaatsen door Kaptein Bouw!

Wanneer u graag een serre wilt laten plaatsen, dan adviseren we u zeker om eens contact met ons op te nemen en u vrijblijvend te laten informeren naar de mogelijkheden. We komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *